Обадете ни се +86-18058507572
Пишете ни sales@leyusen.com

Как да изберем функцията на LED огледалото за баня?

2021-05-26

LED огледала за баня are now generally popular, and the bathroom mirrors that were originally displayed and used in high-end hotels are now gradually being used in ordinary people's homes. It also proves from the side that people’s living standards have improved, and people have begun to pursue a higher quality of life. But this is far from enough, you must understand the composition of LED огледала за баня from the function and hardware.

 

Първо, нека поговорим за LED огледалото за баня, функцията на LED. Както подсказва името, то е да инсталирате LED светлинни ленти около огледалото, за да играете ролята на осветление. Всеки знае принципа на отражение на огледалата, така че колко ясно и вярно е отражението? Точно както светлината за запълване, използвана във фотографската основа, дневната светлина е много необходима. Само ако източникът на светлина е достатъчен, отражението ще бъде по-реално и ясно, ще бъде по-красиво и красиво. Преди да излязат, всички обикновено гледат грима и дрехите в огледалото. Огледалото за баня с LED може да ви позволи да се опознаете по-ясно и да ви накара да се изправите по-уверено в новия ден.

Нека поговорим за функцията против мъгла наLED огледала за баня. Когато се къпем, водната пара ще образува слой мъгла на повърхността на стъклото, който ще стане мъглив и огледалото временно ще загуби своята функция. Функцията против мъгла може да подобри тази ситуация. Принципът на функцията против мъгла е да добавите слой електростатичен филм на гърба на огледалото, който ще се нагрее след включване и водните пари ще се изпарят естествено, когато ударят огледалото, така че никакви явления водни пари няма да се генерира. Тази функция е много практична и у дома, силно се препоръчва да я използвате.




  • Email
  • Skype
  • Whatsapp
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy